www.skistar.com
Dags att boka SkiStar All Winter med 40 % rabatt
Nu har ni som alpin skidklubb chansen att ta del av det förmånliga erbjudandet på säsongskortet SkiStar All Winter. Under perioden 1/9–10/10 2021 får klubben 40 % rabatt på SkiStar All Winter för ungdomar och 15 % rabatt för vuxna.
 
Med SkiStar All Winter åker du skidor på Skandinaviens fem största skidorter - hur mycket du vill, när du vill, hela säsongen. Läs mer »

Klubbens medlemmar bokar var för sig med samma kampanjkod som ansvarig för klubben får genom att kontakta SkiStar Business, group@skistar.com

Boka senast 10/10 2021 på skistar.com för att ta del av erbjudandet.
Nyhet 2022 - Racing i Sälen
Vintersäsongen 2022 bjuder på en unik och helt ny möjlighet för alla klubbar och grupper som vill ta vara på vintern så länge som möjligt – Racing i Sälen. Söndag v. 16 stänger vi Lindvallen i Sälen för gäster, men håller öppet ytterligare en vecka för alpina klubbar och grupper som bokar Racing i Sälen. En extra vecka är det perfekt för att få ut så mycket som möjligt av SkiStar All Winter-kortet

Under Racing i Sälen bor ni på SkiStar Lodge Experium med direkt närhet till den alpina träningsarenan. Här har ni perfekta förutsättningar med bra boende, träningstid i skidbacken, aktiviteter och övrig service. Vi skräddarsyr självfallet paketet efter era förutsättningar. Kontakta SkiStar Business, group@skistar.com, för bokning och mer information. 
Bo bra och bekvämt under träningslägret
Det finns många fördelar med att anordna vinterns träningsläger på någon av SkiStars skidorter. Bokar ni dessutom ert träningsläger tidigt eller sent på vintersäsongen erbjuder vi ytterligare bekvämligheter som underlättar er vistelse. Utbud och tjänster kan skilja sig något mellan skidorterna, kontakta gruppbokningen för mer info kring vad som gäller för just den skidort ni vill besöka.

Bland annat kan ni få:

- Behålla boendet mellan träningslägren utan extra kostnad, om ni bokar logi minst tre helger i följd.
- Upp till 25% rabatt på logi vid bokning av tre sammanhängande helger.
Förvara käppar, borrmaskiner och annan utrustning i lokaler med nära anslutning till liftar.
Tillgång till lokaler i nära anslutning till skidområdet för vallning och slipning av utrustning.
- Tillgång till lokaler för teoripass eller andra gruppaktiviteter inomhus.

Boka tryggt och smidigt via group@skistar.com eller ring 0280-880 01.
Läs mer
Alltid rabatt på SkiStarshop.com och Concept Store
Med säsongskortet SkiStar All Winter har ni som klubb extra förmånliga priser på skistarshop.com och i SkiStarshop Concept Stores.

Bland annat får ni:
- 20% rabatt på raceprodukter på SkiStarshop.com. Använd koden: Racing2022*
- 20% rabatt i butik, på alla SkiStarshop Concept Stores

*Går ej att kombinera med redan rabatterade varor.
Alla våra erbjudanden har ett begränsat antal platser/produkter, först till kvarn gäller. Rabatter gäller endast nybokningar/nya beställningar och går ej att kombinera med andra rabatter om det inte anges i texten för rabatten. Vi reserverar oss för prisändringar, leveransförseningar, slutförsäljning, felskrivningar och att sortiment kan variera mellan butiker och online.
SkiStar AB © Copyright 2021